« Tillbaka

Köpvillkor

Vi samarbetar med Klarna och erbjuder ett flertal olika betalningsalternativ. När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor. Klarna skickar fakturan till dig via e-post samma dag som vi skickar beställningen till dig. Det tillkommer ingen fakturaavgift.

Vi gör allt för att du ska få rätt information vid ditt köp. Men vi reserverar oss för eventuella prisfel, slutförsäljning och lagerhållning. Vi förbehåller oss även rätten att neka köp.

Frakt

En fraktavgift på 39 kr tillkommer på alla beställningar under 950 kr. Beställningar för 950 kr eller mer erhåller fri frakt.

Leveranstider

Leveranstider varierar beroende på om kontaktlinser du beställt finns i lager eller ej. Oftast kan vi leverera dina varor inom fyra dagar från din beställning. Ovanliga linstyper som korrigerar brytningsfel / astigmatism kan ha en leveranstid på 2 - 4 veckor.

Returer / Ångerrätt

Om du inte är nöjd med ditt köp så har du enligt lag rätt till 14 dagars ångersrätt från och med den dag du mottagit varan förutsatt att den returneras i obruten orginalförpackning. Vid retur - kontakta vår kundtjänst för instruktioner: info@yourlenses.com.

YourLenses sekretesspolicy

Vi arbetar strikt under personuppgiftslagen. Enligt denna lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar och sparar uppgifter om dig i vår databas. Genom köp hos YourLenses bekräftar du detta samtycke.

Alla personuppgifter inklusive ditt personnummer som du lämnar till oss eller som vi får del av när du anmäler dig för köp eller besöker vår hemsida kommer att behandlas av YourLenses i egenskap av personuppgiftsansvarig.

Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp skall kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig, utföra kreditkontroll samt i marknadsföringssyfte. YourLenses kommer aldrig att låta tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte.

Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna skall rättas eller raderas.

Garanti

Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare, YourLenses lämnar inga ytterligare garantier utöver de av tillverkaren specificerade garantier.

Ordinationer från optiker eller ögonläkare

Vi rekommenderar att du har en ordination från en optiker när du beställer linser hos oss. Utan en korrekt ordination kan ditt öga skadas om du använder fel typ av linser. Eftersom ögonen ständigt förändras rekommenderar vi även att du går regelbundet (minst en gång per år) till en optiker och förnyar ditt recept. För att intyga ordinationen kryssar du i samband med ditt köp i en ruta där du godkänner YourLenses köpvillkor. YourLenses tar inte ansvar för eventuella tillbud som uppstår pga avvikelse från receptet.