Proclear 1 day multifocal  30  st/box

Proclear 1 day multifocal
Tillverkare
CooperVision
Styrka
+6.00 till -10.00 ( i steg av 0.25; i steg av 0.50 efter -6.00)
Baskurva
8.7
Diameter
14.2
Material
Omafilcon A
Vätskehalt
60%
Hanteringsfärgade
Ja
Specifikation

395 kr

Proclear 1 day multifocal | 30  st/box

Progressiva endagslinser

Proclear 1-day multifocal är progressiva endagslinser från Coopervision som hjälper dig med presbyopi att se bra igen. Den som lider av presbyopi behöver linser med två olika styrkor för att se bra på alla avstånd, kontaktlinser av denna typ kallas för progressiva eller multifokala.

Presbyopi som även kallas åldersynthet är ett väldigt vanligt tillstånd, som kan visa sig genom att du får svårt att fokusera på närliggande föremål eller att se i dåligt belysta miljöer. Med Proclear 1-day multifocal korrigerar du detta synfel samtidigt som du kan njuta av den höga komfort som dessa moderna endagslinser erbjuder.

Proclear 1-day multifocal är en endagslins vilket också innebär flera hälsofördelar, bland annat så minimerar du risken för att du ska drabbas av ögoninfektioner.

Materialet som Proclear 1-day multifocal är tillverkat av innehåller ett ämne som heter PC Hydrogel, vilket binder vatten till linsen och håller den fuktig och bekväm hela dagen. Därför är Proclear 1-day multifocal ett väldigt bra val för dig som letar efter linser som även håller sig fuktiga i riktigt torra miljöer. Upplever du vanligtvis obehag eller torrhet när du använder kontaktlinser är det därför värt att pröva Proclear 1-day multifocal.

Det här är endagslinser som kan bäras i en dag, sedan ska de kastas. Hanteringen är enkel och bekväm. Du plockar bara ut och kastar linsen varje kväll när den är färdiganvänd och byter till ett nytt par följande dag. Var alltid noggrann med att följa din optikers rekommendationer för användning och hantering.

Antal Styrka Baskurva Diameter Cylinder Axel Add Färg
Höger öga
Vänster öga

Styrkekombinationen finns inte

Styrkekombinationen finns inte