Dailies AquaComfort Plus Toric  30  st/box

Dailies AquaComfort Plus Toric
Tillverkare
Alcon
Styrka
+4.00 till -8.00
Baskurva
8.8
Diameter
14.4
Bärtid
1 dag
Material
Nelfilcon A
Vätskehalt
69%
Specifikation

324 kr

Dailies AquaComfort Plus Toric | 30  st/box

Dailies AquaComfort Plus Toric är toriska endagslinser som korrigerar din astigmatism och ger dig klar syn, samtidigt som de håller dina ögon fräscha. Tack vare att Dailies AquaComfort Plus Toric innehåller fuktgivande molekyler återfuktar de dina ögon vid varje blinkning. Vilket gör att det här är linser som känns bekväma hela dagen lång. De är därför ett väldigt bra val för dig som ofta upplever att ögonen blir torra vid dagens slut.

När det gäller toriska linser är det också väldigt viktigt att de sitter stabilt på dina ögon för att du ska få bra synskärpa. Dailies AquaComfort Plus Toric har en unik design som gör att de hela tiden sitter där de ska.

Dailies AquaComfort Plus Toric är en uppgradering av Focus Dailies Toric. För dig som tidigare använt Focus Dailies Toric går det med största sannolikhet bra att uppgradera till Dailies AquaComfort Plus Toric (99% av de som tidigare använt Focus Dailies Toric kan göra bytet).

Det här är endagslinser som kan bäras i en dag, sedan ska de kastas. Hanteringen är enkel och bekväm. Du plockar bara ut och kastar linserna varje kväll när de är färdiganvänd och byter till ett nytt par följande dag. Var alltid noggrann med att följa din optikers rekommendationer för användning och hantering.

Antal Styrka Baskurva Diameter Cylinder Axel Add Färg
Höger öga
Vänster öga

Styrkekombinationen finns inte

Styrkekombinationen finns inte