Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal  30  st/box

Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal
Tillverkare
Alcon
Styrka
+6.00D till -10.00D
Baskurva
8.7
Diameter
14.0
Add
+1.25, +2.00, +2.50
Bärtid
1 dag
Material
Nelfilcon A
Vätskehalt
69%
Specifikation

373 kr

Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal | 30  st/box

Dailies AquaComfort Plus är progressiva endagslinser från Alcon som korrigerar din presbyopi och håller dina ögon fräscha. Du kommer med Dailies AquaComfort Plus att åter se klart och skarpt på alla avstånd. Designen är den samma som på Air Optix Aqua Multifocal med den skillnaden att Dailies AquaComfort Plus är endagslinser.

Om du lever ett aktivt liv är Dailies AquaComfort Plus Multifocal ett väldigt bra val. Det här är linser som verkligen låter dina ögon andas. Oberoende om du kör bil eller surfar med din smartphone så kommer du uppleva fördelarna.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal har en unik teknologi som återfuktar dina ögon vid varje blinkning. Linserna innehåller fuktgivande molekyler som aktiveras av blinkningar. Dina ögon hålls därför fräscha hela dagen lång. Om du upplever att dina ögon brukar blir torra mot slutet av dagen, eller om dina ögon är känsliga för torrare klimat kan Dailies AquaComfort Plus Multifocal därför vara en lösning.

Det här är endagslinser som kan bäras i en dag, sedan ska de kastas. Hanteringen är enkel och bekväm. Du plockar bara ut och kastar linsen varje kväll när den är färdiganvänd och byter till ett nytt par följande dag. Var alltid noggrann med att följa din optikers rekommendationer för användning och hantering.

Antal Styrka Baskurva Diameter Cylinder Axel Add Färg
Höger öga
Vänster öga

Styrkekombinationen finns inte

Styrkekombinationen finns inte