Biotrue ONEday  30  st/box

Biotrue ONEday
Tillverkare
Bausch & Lomb
Styrka
-9.00 - +6.00
Baskurva
8.6
Diameter
14.2
Bärtid
1 dag
Material
Nesofilcon A
Vätskehalt
78%
UV-skydd
Ja
Specifikation

245 kr

Biotrue ONEday | 30  st/box

Biotrue ONEday är endagslinser från Coopervision som gör ditt linsbärande bekvämt och förser dig med klar syn hela dagen. Coopervision har låtit sig inspireras av ögats biologiska funktioner när de tillverkat Biotrue ONEday, dessa linser har därför samma fuktighetsgrad som det naturliga ögat.

Biotrue ONEday är också ett väldigt bra val för dig som upplever att dina ögon och linser blir torra eller att du börjar se suddigt när du mobilsurfar eller spenderar mycket tid framför datorn. Med sin höga vattenhalt kan Biotrue ONEday garantera ett bekvämt bärande som varar hela dagen. Biotrue ONEday är designade till att släppa igenom stora mängder syre, vilket resulterar i hälsosamma och friska ögon.

Materialet som Biotrue ONEday är tillverkat av heter Hypergel som med sina fuktgivande egenskaper gör dessa linser bekväma att bära. Biotrue ONEday är även utrustade med en teknologi som gör att dessa endagslinser klarar av att leverera skarp syn även i svagt belysta miljöer. Biotrue ONEday har också ett UV-filter som hjälper till att skydda dina ögon mot solens farliga strålning.

Det här är endagslinser som kan bäras i en dag, sedan ska de kastas. Hanteringen är enkel och bekväm. Du plockar bara ut och kastar linsen varje kväll när den är färdiganvänd och byter till ett nytt par följande dag. Var alltid noggrann med att följa din optikers rekommendationer för användning och hantering.

Antal Styrka Baskurva Diameter Cylinder Axel Add Färg
Höger öga
Vänster öga

Styrkekombinationen finns inte

Styrkekombinationen finns inte