Biomedics 1 day Extra  90  st/box

Biomedics 1 day Extra
Tillverkare
CooperVision
Styrka
+6.00 til -10.00 ( i steg av 0.50 efter -6.00 och +5.00)
Baskurva
8.6 i minusstyrkor , 8.8 i plusstyrkor
Diameter
14.2
Bärtid
1 dag
Material
Ocufilcon D
Vätskehalt
55 %
In- och utmärkning
Nej
UV-skydd
Nej
Hanteringsfärgade
Ja
Specifikation

477 kr

Biomedics 1 day Extra | 90  st/box

Endagslinser

Biomedics 1-Day Extra är endagslinser från Coopervision som med sina fuktgivande egenskaper ger ett behagligt linsbärande. Biomedics 1-Day Extra är en uppgraderad version av den populära Biomedics 1-Day, och bygger vidare på dennes goda rykte. Byter du från Biomedics 1-Day till Biomedics 1-Day Extra krävs det inte heller någon ny tillpassning. Biomedics 1-Day Extra erbjuder jämfört med sin föregångare bättre komfort och mer fuktgivande egenskaper.

Med dessa högkvalitativa endagslinser får du upp till 16 timmar av bekvämt linsbärande. Förutom hög komfort ger Biomedics 1-Day Extra dig naturligtvis också synskärpa av högsta klass.

Materialet som dessa kontaktlinser är tillverkade av har en hög vattenhalt, vilket ger bekväma linser som håller dina ögon vita och friska. Linserna är även hanteringsfärgade för att de ska vara enkla att sätt in rätt. Biomedics 1-Day Extra är helt enkelt prisvärda endagslinser av bästa sort.

Det här är endagslinser som kan bäras i en dag, sedan ska de kastas. Hanteringen är enkel och bekväm. Du plockar bara ut och kastar linsen varje kväll när den är färdiganvänd och byter till ett nytt par följande dag. Var alltid noggrann med att följa din optikers rekommendationer för användning och hantering.

Antal Styrka Baskurva Diameter Cylinder Axel Add Färg
Höger öga
Vänster öga

Styrkekombinationen finns inte

Styrkekombinationen finns inte