Biofinity Multifocal  6  st/box

Biofinity Multifocal
Tillverkare
CooperVision
Styrka
+6.00 D till -8.00 D
Baskurva
8.6
Diameter
14.0
Add
+1.00, +1.50, +2.00, +2.50
Bärtid
1 månad
Material
Comfilcon A
Vätskehalt
48 %
In- och utmärkning
Nej
UV-skydd
Nej
Specifikation

725 kr

Biofinity Multifocal | 6  st/box

Progressiva dygnetrunt-linser/månadslinser

Biofinity Multifocal från Coopervision är progressiva linser för dig som behöver linser med två olika styrkor för att kunna se bra på både nära- och långt avstånd. Det är alltså dygnetruntlinser som är utformad för dig som lider av presbyopi (åldersynthet), vilket är ett synfel som drabbar de flesta av oss när vi blir äldre.

Samtidigt som Biofinity Multifocal korrigerar din presbyopi ger den dig också komfort av högsta klass. Tekniken i dessa linser är optimerad för att kunna ge dig klar syn på alla avstånd. Linsen är tillverkad av materialet Aquaform som tillåter stora mängder syre att nå ögat, vilket ger dig friska ögon Biofinity Multifocal är väldigt bra på att binda vatten, vilket drastiskt minskar risken för att dina ögon ska kännas torra.

Det här är dygnetrunt-linser och de kan användas dygnet runt i upp till en månad, även när du sover. Hur länge dygnetruntlinser kan användas innan de ska kastas kan variera. Var alltid noggrann med att följa din optikers rekommendationer för användning och hantering. Om du tar linserna ut varje kväll, ska de rengöras och läggas i ett linsetui fyllt med linsvätska över natten.

Kom ihåg att köpa linsvätska för rengöring av linserna och rengör dem regelbundet.

Antal Styrka Baskurva Diameter Cylinder Axel Add Färg
Höger öga
Vänster öga

Styrkekombinationen finns inte

Styrkekombinationen finns inte