PureVision2 HD Multi-Focal  6  st/box

PureVision2 HD Multi-Focal
Tillverkare
Bausch & Lomb
Styrka
+6.00D till -10.00D
Baskurva
8.6
Diameter
14.0
Material
Balafilcon A
Vätskehalt
39%
Specifikation

795 kr

PureVision2 HD Multi-Focal | 6  st/box

Purevision2 for Presbyopia är progressiva dygnetrunt-linser från linstillverkaren Bausch + Lomb som på ett smidigt och effektivt sätt korrigerar din presbyopi. Med dessa linser kan du åter se bra på alla avstånd, samtidigt som dina ögon får komfort av högsta klass. För dig som är i behov av progressiva linser är Purevision 2 for Presbyopia helt enkelt ett väldigt starkt alternativ.

Purevision2 for Presbyopia är som sagt väldigt bekväma att bära. Tack vare sin fuktberikade förpackningslösning är de sköna redan vid isättning. Den tunna designen med sina runda kanter är det som lägger grunden till den höga komforten. Purevision2 for Presbyopia är också betydligt bekvämare än föregångaren Purevision Multi-Focal.

Genom att minska bländning och halofenomen ger Purevision2 for Presbyopia dig klar och skarp syn. Dessutom minskar de så kallad sfärisk abberation, med förstärkt synskärpa och mörkerseende som resultat.

Purevision2 for Presbyopia är dygnet-runt linser som kan användas dag och natt i upp till en månad. Hur länge dygnetruntlinser kan användas innan de ska kastas kan variera. Var alltid noggrann med att följa din optikers rekommendationer för användning och hantering. Om du tar linserna ut varje kväll, ska de rengöras och läggas i ett linsetui fyllt med linsvätska över natten.

Antal Styrka Baskurva Diameter Cylinder Axel Add Färg
Höger öga
Vänster öga

Styrkekombinationen finns inte

Styrkekombinationen finns inte