Dailies Total 1  30  st/box

Dailies Total 1
Tillverkare
Alcon
Styrka
-12.00 - +6.00
Baskurva
8.5
Diameter
14.1
Bärtid
1 dag
Material
Delefilcon A
Vätskehalt
33%
In- och utmärkning
Nej
Hanteringsfärgade
Ja
Specifikation

373 kr

Dailies Total 1 | 30  st/box

Dailies Total 1 är endagslinser från Alcon som med sin fantastiska andningsförmåga ger dig friska och välmående ögon. Dailies Total 1 är den första silikonhydrogel kontaktlinsen med graderat vatteninnehåll, vilket ger dig en silkeslen känsla av komfort som består hela dagen. Det här är endagslinser som i kraft av sin banbrytande design på kort tid blivit väldigt populära.

Med sin exceptionella komfort är Dailies Total 1 rakt igenom en bekväm upplevelse. Dailies Total 1 har en ypperlig andningsförmåga, vilket linserna uppnår genom att vattenhalten ökar från 33 % i linskärnan till över 80 % i linsytan. Detta för att på ett unikt sätt efterlikna ögats naturliga vattenhalt.

Dailies Total 1 har den bästa andningsförmågan och den högsta syregenomsläppligheten av alla endagslinser på marknaden. Med mer än 6 gånger större andningsförmåga än traditionella kontaktlinser låter Dailies Total 1 dina ögon verkligen andas. Att Dailies Total 1 är populär bland dem som testat dem bekräftas bara av den kliniska studien som Alcon låtit göra, 9 av 10 i den undersökningen var mer än nöjda med Dailies Total 1. Dailies Total 1 är helt enkelt det optimala valet för dig som har känsliga ögon eller som ofta lider av trötta ögon.

Det här är endagslinser som kan bäras i en dag, sedan ska de kastas. Hanteringen är enkel och bekväm. Du plockar bara ut och kastar linsen varje kväll när den är färdiganvänd och byter till ett nytt par följande dag. Var alltid noggrann med att följa din optikers rekommendationer för användning och hantering.

Antal Styrka Baskurva Diameter Cylinder Axel Add Färg
Höger öga
Vänster öga

Styrkekombinationen finns inte

Styrkekombinationen finns inte